X

Продуктът е изчерпан

ПЕРАЛНА МАШИНА LG F2J5WN4W

Производител: LG

  

699,00 лв.
Shares:

Цвят: бял

Енергиен клас: A+++

Дисплей: 

Капацитет: 6.5кг

Размери: 85 x 60 x 45 см

Обороти: 1200

Брой програми: 13

Регулируеми об. на центрофугата: 

Регулируема температура: 

Консумация на ток: 146 kWh

Консумация на вода: 9500 л

Ниво на шум при пране/центрофуга: 55/74 dB

 

Основни функции
  • Slim дизайн
  • A+++ -20% енергиен клас
  • 6,5 кг капацитет
  • 6 Motion Direct Drive
  • NFC технология със Smart ThinQ
 
Добавете забравени неща по време на пране
Ако сте пропуснали да поставите нещо за пране в пералнята, трябва само да натиснете „Add Item“ и да добавите нещо към прането – от чорап до голямо яке. Cotton (Памук), Mix (Смесено), Easy Care (Лесна грижа), Speed14 (Скорост14) – каквото и да сте избрали, можете да отворите* вратата веднага (след по-малко от 3 сек)** по време на прането.
 
ОПТИМАЛНО ИЗПИРАНЕ на тъкани със 6 Motion DD
Изберете програма за пране и технологията 6 Motion Direct Drive ще движи барабана в различни посоки, за да предостави на тъканите подходящата грижа и да постигне изключителна чистота на дрехите.
Best Picture Quality
 
 
По-малко вибрации, по-малко шум
Инверторният мотор с директно задвижване, с който работят нашите перални машини е изключително надежден и тих. Ние сме убедени, че е един от най-добрите мотори за перални машини на пазара, и затова всички наши перални машини се предлагат със стандартна 10-годишна гаранция на мотора и частите. Нима можете да откриете друг подобен стандарт?
 
Интелигентно удобство с NFC
От изтеглянето на допълнителни цикли до диагностиката и решаването на проблеми – вашата пералня просто става по-интелигентна. Общувайте лесно с нея и получавайте достъп до последните иновации чрез функцията NFC Tag On. 
Изтегляне на цикли
Изтеглянето на цикли дава възможност на потребителите да изтеглят нова програма за пране, като Wool (Вълна), Baby Care (Грижа за бебето) или Cold Wash (Пране със студена вода).
Smart Diagnosis™
Интелигентната диагностика Smart Diagnosis™ бързо отстранява почти всеки дребен проблем, преди да се превърне в голям такъв.