X

Продуктът е изчерпан

ПЕРАЛНА МАШИНА LG F4J6TY0W

Производител: LG

  

949,00 лв.
Shares:

Цвят: бял

Енергиен клас: A+++

Дисплей: 

Капацитет: 8кг

Размери: 85 x 60 x 56 см

Обороти: 1400

Брой програми: 14

Регулируеми об. на центрофугата: 

Регулируема температура: 

Консумация на ток: 132kWh

Консумация на вода: 10700 л

Ниво на шум при пране/центрофуга: 55/73 dB

Основни функции
  • A+++ -30% енергиен клас
  • 8 кг капацитет
  • Steam технология
  • 6 Motion Direct Drive
 
Победете алергените със силата на парата
Цикълът Allergy Care използва вода и топлина, за да създаде пяна, която дезинфекцира дрехите, като едновременно с това им осигурява деликатно третиране. Това намалява с 99,9% алергените, като домашните акари, причиняващи алергия или дихателни проблеми. Подобрете качеството на живота си, като поддържате здравословна среда без алергени.
 
Добавете забравени неща по време на пране
Ако сте пропуснали да поставите нещо за пране в пералнята, трябва само да натиснете „Add Item“ и да добавите нещо към прането – от чорап до голямо яке. Cotton (Памук), Mix (Смесено), Easy Care (Лесна грижа), Speed14 (Скорост14) – каквото и да сте избрали, можете да отворите* вратата веднага (след по-малко от 3 сек)** по време на прането.
 
ОПТИМАЛНО ИЗПИРАНЕ на тъкани със 6 Motion DD
Изберете програма за пране и технологията 6 Motion Direct Drive ще движи барабана в различни посоки, за да предостави на тъканите подходящата грижа и да постигне изключителна чистота на дрехите.
Best Picture Quality
 
 
По-малко вибрации, по-малко шум
Инверторният мотор с директно задвижване, с който работят нашите перални машини е изключително надежден и тих. Ние сме убедени, че е един от най-добрите мотори за перални машини на пазара, и затова всички наши перални машини се предлагат със стандартна 10-годишна гаранция на мотора и частите. Нима можете да откриете друг подобен стандарт?
 
Интелигентно удобство с NFC
От изтеглянето на допълнителни цикли до диагностиката и решаването на проблеми – вашата пералня просто става по-интелигентна. Общувайте лесно с нея и получавайте достъп до последните иновации чрез функцията NFC Tag On. 
Изтегляне на цикли
Изтеглянето на цикли дава възможност на потребителите да изтеглят нова програма за пране, като Wool (Вълна), Baby Care (Грижа за бебето) или Cold Wash (Пране със студена вода).
Smart Diagnosis™
Интелигентната диагностика Smart Diagnosis™ бързо отстранява почти всеки дребен проблем, преди да се