X

Продуктът е изчерпан

ПЕРАЛНЯ СЪС СУШИЛНЯ LG F4J6VG0W

Производител: LG

  

1 199,00 лв.
Shares:

Цвят: бял

Енергиен клас: A

Дисплей: 

Капацитет: 9кг пране / 5кг сушене

Размери: 85 x 60 x 56 см

Обороти: 1400

Брой програми: 14

Регулируеми об. на центрофугата: 

Основни функции
  • A енергиен клас
  • 9/5 кг капацитет
  • Spa Steam технология
  • 6 Motion Direct Drive
  • Wash+Dry автоматични програми (5 кг)
 
Победете алергените със силата на парата
Цикълът Allergy Care използва вода и топлина, за да създаде пяна, която дезинфекцира дрехите, като едновременно с това им осигурява деликатно третиране. Това намалява с 99,9% алергените, като домашните акари, причиняващи алергия или дихателни проблеми. Подобрете качеството на живота си, като поддържате здравословна среда без алергени.
* 99,9% намаление на алергените, сертифицирано от BAF
 
Добавете забравени неща по време на пране
Ако сте пропуснали да поставите нещо за пране в пералнята, трябва само да натиснете „Add Item“ и да добавите нещо към прането – от чорап до голямо яке. Cotton (Памук), Mix (Смесено), Easy Care (Лесна грижа), Speed14 (Скорост14) – каквото и да сте избрали, можете да отворите* вратата веднага (след по-малко от 3 сек)** по време на прането.
* В зависимост от количеството на дрехите и типа на тъканите е възможно заключването на вратата да не може да се освободи. Ако температурата на водата е по-висока от 40℃, заключването не се освобождава от съображения за безопасност.
 
ОПТИМАЛНО ИЗПИРАНЕ на тъкани със 6 Motion DD
Изберете програма за пране и технологията 6 Motion Direct Drive ще движи барабана в различни посоки, за да предостави на тъканите подходящата грижа и да постигне изключителна чистота на дрехите.
Best Picture Quality
 
 
По-малко вибрации, по-малко шум
Инверторният мотор с директно задвижване, с който работят нашите перални машини е изключително надежден и тих. Ние сме убедени, че е един от най-добрите мотори за перални машини на пазара, и затова всички наши перални машини се предлагат със стандартна 10-годишна гаранция на мотора и частите. Нима можете да откриете друг подобен стандарт?
 
Интелигентно удобство с NFC
'От изтеглянето на допълнителни цикли до диагностиката и решаването на проблеми – вашата пералня просто става по-интелигентна. Общувайте лесно с нея и получавайте достъп до последните иновации чрез функцията NFC Tag On.
Изтегляне на цикли
'Изтеглянето на цикли дава възможност на потребителите да изтеглят нова програма за пране, като Wool (Вълна), Baby Care (Грижа за бебето) или Cold Wash (Пране със студена вода).
Smart Diagnosis™
'Интелигентната диагностика Smart Diagnosis™ бързо отстранява почти всеки дребен проблем, преди да се превърне в голям такъв.

Регулируема температура: 

Консумация на ток: 220 kWh

Консумация на вода: 12000 л