X

Газова готварска печка Hansa FCGW 621109

Производител: HANSA
Складова единица: FCGW621109
Безплатна доставка

  

599,00 лв.
Shares:

Газова готварска печка Hansa FCGW 621109

Енергиен клас A
Нагревателни зони: 4
Газова фурна с обем 58 литра
Тип на фурната: Газ + ток (долен газов нагревател , горен електрически нагревател)
Осветление във фурната
Голяма горелка 9 см (3 кВ) : 1 бр.
Помощна горелка 4 см (1 кВ):1 бр.
Стандартна горелка 6,5 см (1,75 кВ): 2 бр.
Механичен таймер: 120 минути
Осветление във фурната
Въртящ се шиш
Плитка тава
Тава за печене procook
Скара
Цвят: бял
Размери (ШхВхД): 600 х 850 х 600 мм

  • Защита срещу изтичане на газ : Плотът веднага ще затвори захранването с газ, ако пламъкът на горелката изгасне. Благодарение на това решение използването на този уред винаги ще бъде безопасно
  • Рецепти върху вратата : Рецептите, намиращи се върху вътрешната страна на вратата на фурната, представляват практично ръководство под ръка – съдържат информация за вида на ястието, температурата, нивото и времето за печене.
  • Електрическа запалка в бутона : Достатъчно е да изберете нагревателна зона и да натиснете бутона - уредът автоматично ще генерира пламък. 
  • Steam Cleaning : Благодарение на изключително гладката повърхност на емайллака почистването вече е необикновено лесно и бързо. Единственото, което трябва да направите, е да сипете 0,5 литър вода в тавата за печене, да я поставите във фурната и да зададете температура 50 градуса и време 30 минути. Когато под въздействието на водната пара всички замърсявания омекнат, без усилие ще почистите камерата на фурната с помощта на влажна кърпа и отново ще имате чиста, гладка и блестяща повърхност.
Удължената гаранция е валидна след регистрация на уреда на www.bgs.bg
 
Готварските печки не са оборудвани със захранващ кабел. Препоръчваме свързването към електрическата мрежа да се извърши от специалист.